Muse se na novince "Simulation Theory" pustí do osmdesátkové sci-fi

08.09.2018 11:16 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Titulek článku je sice nutno brát s rezervou, jisté ale je, že minimálně co se týče obalu desky a posledních klipů, vypadá to, že inspirace pro novinkovou kolekci Muse je zcela jasná. Ostatně za přebalem nahrávky "Simulation Theory" stojí Kyle Lambert, jenž se podílel třeba na vizuální stránce seriálu "Stranger Things", který je sám o sobě poctou osmdesátkovým sci-fi filmům.

Muse - Simulation Theory
© facebook interpreta
Kapela s hudebními ukázkami rozhodně nešetří, už na jaře minulého roku představila singl "Dig Down", počátkem letoška pak navázala s "Thought Contagion", léto pak přineslo třetí singl v podobě "Something Human". Aktuálně na desku lákají čerstvou novinkou "The Dark Side", jejíž videoklip si můžete pustit pod článkem. Kromě hlavní trojice se producentské role zhostili Rich Costey, Mike Elizondo, Shellback a dokonce Timbaland. První zmíněný s nimi ve studiu byl i u úspěšných nahrávek "Absolution" a "Black Holes And Revelations".

Nová deska Muse vyjde 9. listopadu a bude obsahovat těchto jedenáct skladeb: Algorithm, The Dark Side, Pressure, Propaganda, Break It To Me, Something Human, Thought Contagion, Get Up and Fight, Blockades, Dig Down, The Void. Deluxe edice pak přinese těchto pět alternativních a akustických verzí písniček: Algorithm (Alternate Reality Version), The Dark Side (Alternate Reality Version), Propaganda (Acoustic), Something Human (Acoustic), Dig Down (Acoustic Gospel Version).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY