Metallica vydá mamutí reedici legendárního alba "…And Justice For All!"

06.09.2018 18:48 - Honza Balušek | foto: Vladimir Komjati / musicserver.cz

Pro skalní fanoušky kapely Metallica to samozřejmě není žádné překvapení, pro ty ostatní ale máme dobrou zprávu. I jejich deska "…And Justice For All!" se dočká reedice. Nahrávka, původně z roku 1988, se 2. listopadu ke svým třiceti letům od původního vydání objeví v nové verzi. Tedy hned v několika verzích.

Metallica - …And Justice For All! reedice box set
© facebook interpreta
Remasterovaná devítipoložková nahrávka se dočká nové edice na CD, kazetě, 2LP a samozřejmě digitálně. Příznivce formace však určitě bude zajímat hlavně trojCD verze, na níž najdou navíc dema a živáky. Ti, kteří už začali šetřit, si pak budou moci pořídit masivní deluxe box set (obrázek jeho obsahu vidíte vlevo), který přinese hned šest LP, jedenáct CD a čtyři DVD, která budou obsahovat i ten nejraritnější materiál, jenž se k nahrávce vztahuje. Detailní přehled obsahu deluxe edice najdete na webu Metalliky.

Kapela jako ochutnávku zveřejnila remasterovanou verzi uzavíráku alba "Dyers Eve" a živou nahrávku "Eye Of The Beholder". Může tak začít debata o tom, zda remaster pomohl původně dle mnohých nepovedenému zvuku bicích a basy.

Jako jeden z prvních se k deluxe box setu dostal Kirk Hammet, který se nechal natočit při unboxingu tohoto jistě pro spoustu fanoušků vítaného vánočního dárku. On byl z něj rozhodně nadšen, však se na něj podívejte sami...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY