Peter Aristone a Lake Malawi chystají první společný koncert

19.09.2018 16:09 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Peter Aristone a Albert Černý se znají už pár let. Vždy si vzájemně fandili a mají podobný hudební vkus. "Jednoho dne nás proto napadlo, že by bylo skvělé někdy spolu vyrazit na turné. Zatím jsme naplánovali náš úplně první společný koncert, který odehrajeme 11. října v pražském KC Zahrada. Moc se těším!" vypráví zpěvák a skladatel Peter Aristone.

"Peterovy desky mají krásný zvuk, světový mix i produkci. Má dobrou angličtinu a zkušenosti z koncertů v zahraničí. Těším se, jak bude znít s kapelou živě," doplňuje zpěvák Albert Černý.

Během společného koncertu Peter Aristone zahraje písničky ze svých předchozích tří alb, včetně takových oblíbených hitů jako například "Fire Inside", "Gold" anebo "Eye of a Needle". Lake Malawi zahrají skladby napříč celou svou tvorbou včetně písniček z debutového alba, které vyšlo na podzim minulého roku a obsahuje singly jako například "Paris" nebo "Surrounded by Light".

Peter Aristone momentálně tráví nejvíce času ve studiu, kde připravuje své nové album, jehož vydání je naplánováno na podzim příštího roku. Za zmínku určitě stojí i to, že se mu letos splnil velký hudební sen - zahrál si na jednom z nejlepších světových festivalů Sziget.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY