The Killers se ve "Wonderful Wonderful" vrátili do pouště

27.08.2018 14:11 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Už je to zhruba rok, co vyšlo páté album The Killers s názvem "Wonderful Wonderful". Deska, která kromě nové hudby přinesla i změny v koncertní sestavě kapely, se uvedla především popovějším soundem a klidnějšími songy. Jednou z výjimek je titulní skladba, jež celou kolekci otevírá, a právě ta se stala dalším, dost možná posledním singlem z této éry.

Právě "Wonderful Wonderful" je největším experimentem z celé poslední řadovky a stejně, jako je celé promo alba focené uprostřed pouště, i tato píseň s ní jistým způsobem souvisí. Je to něco, co posunuje hranice tvorby The Killers opět o kus dále a baví s každým poslechem více a více. Nicméně s celým videoklipem to chtělo ještě trošku práce. Z výsledku je totiž něco mezi lyric videem a klasickým videoklipem a tahle skladba rozhodně zasloužila trochu víc.

Hlavní roli ve snímku hraje malá dívka, držící již z obalu desky známou mušli. Celý děj se odehrává uprostřed pouště, takže to celé působí, jako by se Brandon Flowers & spol. v tomto klipu vrátili na samotný začátek celého konceptu "Wonderful Wonderful", nejen užitím titulní skladby, ale i díky vzhledu celého vizuálu, který režírovala Caitlyn Cutler. Pokud tak jde o sbohem této kapitole, je to příjemná rozlučka a my se můžeme začít těšit na tu další.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY