Emma Smetana představí na lodi Cargo Gallery svůj nový duet s Jordanem Hajem

20.08.2018 11:42 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Závěrečnou část prázdnin si můžete zpestřit jediným letním pražským koncertem zpěvačky a moderátorky Emmy Smetana. Ta zazpívá 21. srpna na lodi Cargo Gallery, kotvící na pražské Náplavce.

"V září vydáváme s Jordanem Hajem nový singl s klipem. Duet 'Lost And Found' můžete v předpremiéře vidět na našem jediném letním pražském koncertě. Datum víc než symbolické. Místo na závěr prázdnin rovněž: loď na milované Náplavce - Cargo Gallery. Moc se těšíme, klip se stříhá, píseň se míchá a líbí se nám to... asi ještě víc než 'No Fire'," uvedla Smetana na Facebooku. Video se natáčelo v karlovarském hotelu Thermal v režii dvojice Jordan Haj a Givinar Kříž. Prý to bude návrat do "space age sedmdesátých let".

Interpretka představí nový singl po téměř roční odmlce od předchozího kousku "Can't Give You Up". Zmíněný první duet s jejím životním partnerem Hajem "No Fire" vyšel v roce 2016 na jejím sólovém debutu "What I've Done". Loni se stal hitem v rádiích a sledovanost jeho klipu na YouTube již přesáhla hranici 1,3 milionu zhlédnutí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY