The Joy Formidable se vrací s halucinogenním klipem k "The Wrong Side"

08.08.2018 14:59 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Velšská formace The Joy Formidable má před vydáním čtvrté studiové desky. "Aaarth" vyjde 28. září prostřednictvím labelu Hassle Records, kterému se trojice nedávno upsala. Venku je také další upoutávka. Po pilotním singlu "Dance Of The Lotus" došlo i na druhou skladbu v tracklistu s názvem "The Wrong Side". Singl doprovází video opět z dílny společnosti TRLLM.

Nové album rockeři popisují jako znovuzrození a konkrétně "The Wrong Side" má být ústředním bodem celé kolekce. Píseň řeší hudební integritu kapely, vzájemné vztahy, budoucí vize, ale také rozhodnutí, která musí hudebníci udělat sami, bez ohledu na vlivy a chaos z vnějšího okolí. Videoklip snímá především členy formace, nebojí se však využívat vlastních silných fantazií, čímž ze snímku vzniká až halucinogenní podívaná.

"Aaarth" nabídne těchto jedenáct skladeb: Y Bluen Eira (The Snowflake), The Wrong Side, Go Loving, Cicada (Land on Your Back), All in All, What For, The Better Me, Absence, Dance of the Lotus, You Can't Give Me, Caught on a Breeze. Kapela poté vyjede na turné a jednu z jeho částí absolvuje společně s Foo Fighters, což si vyžádal sám Dave Grohl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY