Alter Bridge chystají živák s orchestrem, zde je první ukázka

07.08.2018 08:28 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Už je to řada let, co se část Creed oddělila od Scotta Stappa a spolu s Mylesem Kennedym vytvořila ještě silnější formaci Alter Bridge. Ta má momentálně na kontě pět řadových alb. Ještě předtím, než pánové opět usednou do studia, přišel čas na další záznam z posledního turné. Ty kapela vydává také velmi pravidelně. Půjde již o čtvrtý a opět z koncertu v Londýně. Po Wembley a O2 areně došlo na Royal Albert Hall, kde kapelu doprovodila také Parallax Orchestra.

"'Words Darker Than Wings' byla píseň, kterou jsme nikdy předtím naživo nehráli, přitom šlo o jednu z našich oblíbených, tedy hlavně pro mě a Scotta Phillipse. Byla jednou z našich TOP 3 od té chvíle, co jsme ji dopsali. Je to jeden z těch songů, co jsme zkoušeli znovu a znovu a Myles pak během zkoušek s orchestrem přišel a řekl, že tohle je perfektní čas to zahrát. To jsme také udělali a následoval také největší aplaus během obou koncertů," nechal se slyšet kytarista Mark Tremonti.

Byla téměř povinnost tento nevšední zážitek uchovat, což kapela učiní 7. září jeho vydáním na CD, LP i DVD. "Live at the Royal Albert Hall" vyjde klasicky u Napalm Records a jeho tracklist bude následjící: Slip to the Void, Addicted to Pain, Before Tomorrow Comes, The Writing on the Wall, Cry of Achilles, In Loving Memory, Fortress, Ties That Bind, The Other Side, Brand New Start, Ghost of Days Gone By, The Last Hero, The End Is Here, Words Darker Than Their Wings, Waters Rising, Lover, Wonderful Life / Watch Over You, This Side of Fate, Broken Wings, Blackbird, Open Your Eyes.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY