the.switch dávají nebi respekt, hvězdám smysl a lidem lásku

20.07.2018 13:02 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

"Dávám" je už třetím singlem z posledního eponymního alba kapely the.switch. Navazuje tak na předchozí videa k písním "Kam vedou naše kroky" a "Tvář". Režii si vzal na triko hojně vyhledávaný Jakub Mahdies Mahdal.

"Pro mě je písnička 'Dávám' vždy jedním z vrcholů našeho setu. Ten refrén má v živém podání tak neuvěřitelnou sílu, že mi skoro pokaždé běhá mráz po zádech. Klip, který pro nás Jakub Mahdal natočil, naprosto dokonale pasuje na to, jak v kapele tuhle pecku vnímáme. A rád bych fakt smeknul před naším zpěvákem Štěpánem, který podle mě podal svůj nejlepší herecký výkon ever," dodává Michal Majkláč Novák, kytarista kapely.

Štěpán Šatoplet byl pro videoklip zasypán do hlíny. A aby toho nebylo málo, musel se vypořádat taky s hemžením všemožné havěti. Tu obstaral přímo režisér. Temný klip plný zrychlených detailních záběrů na hmyz jen umocňuje syrovou atmosféru písně také díky efektním černobílým prostříhům.

the.switch sebrali s poslední řadovkou dech. Na jaro 2019 mají v plánu vzpomínkové klubové turné s pracovním názvem "Beautiful 15 Years", kde chtějí po patnácti letech od vydání vzdát hold svému debutovému albu "Beautiful", které z nich doslova přes noc udělalo jednu z nejvíce rezonujících tvrdě rockových kapel na domácí klubové scéně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY