Kanadští Voivod se v září vrátí s novým albem. Turné zahájí v Praze

12.07.2018 14:14 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Progresivní kapela Voivod patří k nejrespektovanějším formacím žánru. Její technický metal inspiroval celou řadu skupin současné progresivní scény, a tak není s podivem, že každé její album je netrpělivě očekávané. Kanaďané nyní oznámili vydání nástupce pět let staré nahrávky "Target Earth". Bude se jmenovat "The Wake" a na pulty obchodů se dostane během září.

Album bylo nahráno ve studiu RadicArt Recording v Kanadě pod dohledem Francise Perrona, který s muzikanty spolupracoval i na poslední desce. Autorem divokého přebalu novinky je bubeník Michel "Away" Langevin. Ten také přiblížil, co od desky vlastně čekat: "Novinka bude koncepčním albem, velmi složitým. Je to velmi progresivní thrash, spousta psychedelie. Písně jsou také docela dlouhé."

Voivod přivezou nový počin i do České republiky. V Praze dokonce celé evropské turné zahájí, a to 7. září koncertem v klubu Futurum Music Bar. Pořadatelem je agentura Obscure Promotion. Vstupenky jsou k dispozici na běžných předprodejních místech Ticketpro, Ticketportal nebo na pokladně Lucerna Music Baru.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY