Lidé, ty hrůzy musíte vidět! Mille Petrozza z Kreator v exkluzivním rozhovoru Spark TV

12.07.2018 08:31 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kreator a jeho Božstvo násilí se ani letos nevyhnou Česku. Svou monstrózní surrealistickou show přivezou v srpnu na festival Ostrava v plamenech. Konkrétně tady zahrají v pátek 3. srpna.

Kapela se s novým vizuálem představila už loni na vizovickém Masters Of Rock, ovšem během následujících měsíců učinila několik dalších vylepšení, takže fanoušci v Ostravě by měli dostat ještě vymazlenější podívanou. Kreator jsou na vrcholu a to (nejen) díky své poslední skvělé studiovce "Gods Of Violence". Právě o té se mluví v následujícím rozhovoru naší Spark TV s lídrem kapely Mille Petrozzou. Kromě toho jsme se otřeli i o citlivé téma organizace PETA2, kterou Mille podporuje. A protože v rozhovoru se mluví o démonech, Satanovi anebo se ukazuje utrpení zvířat, tak YouTube hned označil tohle video za kontroverzní. Nechť cenzura a strach z reality vládne světu :-( (nezapomeňte si zapnout české titulky).

O to víc se teď na Kreator na Ostravě v plamenech těšíme. Jejich čas nastane v pátek 3. srpna ve 22:20. Ten večer bude patřit temnotě, protože hned po Kreator bude scéna patřit portugalským Moonspell. Vstupenky na festival můžete koupit zde v našem novém e-shopu.

Velký rozhovor s Mille Petrozzou o albu "Gods Of Violence" jsme otiskli v loňském lednovém Sparku. Pokud vám doma chybí, můžete si objednat přímo tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY