Rita Ora a tři její kolegyně si v "Girls" libují v bisexualitě

14.05.2018 14:13 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Britská zpěvačka Rita Ora má sice už přes rok mužského milence, ale v žádném případě se netají tím, že někdy má choutky také na líbačky s holkami. Stejně tak to cítí i její kolegyně z hudební branže Cardi B, Bebe Rexha a Charli XCX, takže není divu, že zmíněné trio vypomohlo Ritě společné choutky proměnit v energickou hudební novinku. Ta nemohla být nazvána jinak než "Girls".

Jak už bylo nastíněno, píseň se opírá o tematiku bisexuality, a i když se to dnes některým může stále zdát jako téma zbrusu nové, v hudebním světě se nejedná o nic převratného. S podobnou ideou přišla už na začátku své kariéry třeba Katy Perry - ve svém legendárním singlu "I Kissed The Girl" popisovala, jaké je to líbat se s holku. Samotná Rita Ora přiznává, že skladbou od Katy byla hodně inspirována, současně však dodává, že při psaní otevřela svou mysl jako nikdy předtím. To potvrzuje veršem: "I ain't one-sided, I'm open-minded. I'm fifty-fifty and I'm never gonna hide it."

Podezírat Ritu, že se jedná pouze o marketingovou pózu, není třeba, v minulosti si opravdu zažila, jaké je to randit s holkou, a to ne ledajakou. Svůj tehdejší dívčí románek si odbyla se slavnou modelkou Carou Delevingne. Akutálně by si však zpěvačka přála, aby skladba zafungovala jako hymna svobody a posluchači se při jejím poslechu cítili být sami sebou, bez jakýchkoliv předsudků ze strany jejich okolí.

Song "Girls" je už čtvrtým singlem z nově připravované desky, jejíž datum vydání Rita Ora stále oddaluje. Před tím britská hvězda vypustila do éteru skladby "Your Song" a "Anywere". Singl "Lonely Together" nakonec skončil na albu nedávno zesnulého Aviciiho.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY