přiznala Taylor Swift - musicserver.cz">

"Po incidentu s Westem a Kardashian jsem chtěla skončit," přiznala Taylor Swift

11.05.2018 17:43 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Dlouhý příběh krátce: V roce 2016 vydal Kanye West song "Famous", ve kterém se nelichotivými slovy opřel do Taylor Swift. Podle pozdějšího tweetu měl k tomu dokonce souhlas samotné zpěvačky. Swift se však od skladby distancovala a rappera nepřímo zkritizovala během předávání Grammy. Do celé záležitosti následně zasáhla Westova manželka Kim Kardashian, která médiím poskytla nahrávku telefonického rozhovoru. Na ní lze jasně slyšet, že Taylor o chystaném singlu nejenom věděla, ale také mu dala požehnání. A bylo vymalováno.

Osmadvacetiletá interpretka byla za svou lež překřtěna na "hada" a sociální sítě si na ní labužnicky smlsly. Není pochyb, že právě tato nešťastná etapa kariéry určila tematické ladění nadcházejícího alba "Reputation". Na prvním koncertě aktuálně probíhajícího Reputation Tour, který se uskutečnil v arizonském Glendale, se hudebnice k celé záležitosti poprvé vyjádřila.

"Před pár lety mě na sociální síti někdo nazval hadem a ostatní se toho chytili. A spousta lidí mě pak nazývala ještě dalšími jmény. Cítila jsem se kvůli tomu fakt mizerně. Byly chvíle, kdy jsem si už ani nebyla jistá, jestli mám ještě pokračovat v kariéře," přiznala publiku.

Dalšími slovy povzbudila ostatní oběti virtuální šikany. "Chtěla jsem vám jenom říct, že jestli vás někdo na internetu podobně šikanuje, neznamená to, že vás to má zničit. Místo toho vás to může posílit. Naučilo mě to velmi cennou lekci. Jde o to, jak moc si vážíte své pověsti. Pokud vás chápou lidé, kteří vás znají, není třeba si dělat starosti z nepochopení těch, kteří vás neznají."

Na kompletní vyjádření se můžete podívat na tomto odkaze.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY