Mista novinkou "Prežijem s láskou" dělá tlustou čáru za minulostí

15.05.2018 15:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Už je to pár let, co slovenská zpěvačka Mista ovládala česko-slovenský taneční parket. Nejen svými songy, ale i předělávkami kdysi úspěšných hitů "United" či "Run Away" dávala vzpomenout na eurodance devadesátých let. Před časem ale zjistila, že taneční pop není zrovna tím, co ji zcela naplňuje, a rozhodla se najít své hudební já.

Transformace byla postupná, ale každým dalším songem se rodačka z Bratislavy blížila k tomu, za čím si bude stoprocentně stát. Po "Catwalk Fever", "Sme tu len ras" nebo "Kam ísť" tak přichází s velmi osobní písní "Prežijem s láskou", kterou právě nasazuje do česko-slovenských rádií.

"Tato skladba je mojí osobní výpovědí. Napsala jsem ji o člověku, který si uvědomí, co je ve skutečnosti důležité, až na úplném sklonku svého života. V té chvíli si totiž přeje jen jediné. Vrátit zpět čas, aby mohl všechno napravit a prožít svůj život jinak - přežít ho s láskou," dodává ke své novince sama zpěvačka, která k songu natočila i hodně emotivní video.

A jak to celé dopadlo? Je sice pravdou, že na počátku jsme pro Mistu mnoho vlídných slov neměli, což potvrzuje i naše recenze její více než pět let staré desky. Jednatřicetiletá absolventka VŠMU v Bratislavě ale i na novém singlu jasně dokazuje, že bychom ji měli začít brát vážně. "Prežijem s láskou" je skvělý předkrm před hlavním hudebním chodem, na kterém zpěvačka v současné době pracuje. Takže netrpělivě čekáme a držíme palce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY