The Tap Tap mají už i vlastní pivo. Představí ho na festivalu hudby a pohybu Pojď dál

01.05.2018 12:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Již šestým rokem zve kapela The Tap Tap na festival hudby a pohybu Pojď dál. Letošní ročník se uskuteční 12. května opět na dvou místech. Dopolední program proběhne v parku Folimanka pod Nuselským mostem a odpolední v areálu škol Jedličkova ústavu na Vyšehradě. Letošní novinkou bude rozšířený hudební program na Folimance a ochutnávka piv klášterních a dalších minipivovarů. Chybět nebude ani bohaté a rozmanité občerstvení. The Tap Tap představí i svou vlastní edici lahvového piva Sedící Bizon.

Program v prostoru parku Folimanka zahájí v deset hodin dopoledne adrenalinové slaňování Nuselského mostu. O hodinu později odstartuje hudební část akce svým koncertem kapela Sto zvířat, jejich saxofonistka Makina zahraje přímo ze slaňovacího lana. Druhým koncertním hostem bude Mr. Cocoman (Adam Lanči), který taktéž zahájí své vystoupení v závěsu pod mostem. Druhý koncert na Folimance je letošní první novinkou.

Slaňovaní umělců i dalších odvážlivců bude jako každý rok doprovázet bubenické uskupení Tam Tam Batucada. Třetím hostem na Folimance bude pěvecký sbor Puellae Cantantes, který s The Tap Tap spolupracuje již několik sezón. Ale nejen hudbou živ je člověk. Připraveny budou domácí nápoje všech chutí, tvarů a barev. Návštěvníci budou mít možnost ochutnat klášterní speciality sester Boromejek a jiné pochoutky a pivo od Premonstrátů a jiných klášterních i laických malých pivovarů. Takže vaření v tuto sobotu povinně odpadá.

V 15 hodin odpoledne se veškeré dění přesune průvodem za doprovodu Tam Tam Batucada na Vyšehrad. Průvod tradičně povede zpěvačka The Tap Tap Jana Augustinová. Trojici koncertů v areálu škol Jedličkova ústavu zahájí v šestnáct hodin jeden z nejoblíbenějších umělců české hudební scény Jaroslav Uhlíř. Následovat ho bude samostatné vystoupení Tam Tam Batucady a v devatenáct hodin letošní festival Pojď dál klasicky zakončí koncertním setem kapela The Tap Tap. I na Vyšehradě bude o jídlo a pití pro diváky dobře postaráno. Více informací naleznou zájemci na www.pojddal.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY