Návrhář vagínových kalhot z klipu "PYNK" Janelle Monáe přiblížil okolnosti jejich vzniku

17.04.2018 10:21 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Janelle Monáe minulý týden vyslala mezi fanoušky a fanynky třetí ochutnávku z chystané desky "Dirty Computer", píseň "PYNK". Klip, který singl doprovodil, zaujal svým poselstvím. Coby oslava pussy power nabízí spoustu vaginálních konotací, včetně kalhot, které v několika záběrech hudebnice a její tanečnice mají na sobě.

A právě o nich se koncem týdne rozpovídal návrhář Duran Lantink. Svěřil se, že na vymyšlení kostýmního konceptu měl jen týden a že jediné zadání znělo: vagíny. "Tým už měl nějaké skici s jakousi látkou omotanou kolem Janellina krku, která tak tvořila vagínu, ale já se rozhodl pro něco jiného," nechal se slyšet v rozhovoru pro Dazed a dodal, že následná představa vagíny místo nohou se u zpěvačky setkala s kladnou odezvou, a tak se pustil do práce.

"Abych se přiznal, prostě jsem si vygoogloval vagínu a pak se jal hledat ideální barvy a materiály," odhalil Lantink proces výroby. Na vše přitom měl pouze sedm dní, pročež ustanovil něco jako nonstop mikromanufakturu. Poslední kus dodělávala jeho asistentka v letadle na cestě z Amsterdamu do Los Angeles.

A z čeho tento báječný model je? Základ tvoří elastická bavlna, vnitřní část plisované hedvábí. Vše je pak doplněné tylem a hedvábím, které zaručuje "měkký a příjemný pocit".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY