Na festivalovou scénu vstupuje nováček - Plechovka Fest ve Cvikově

16.04.2018 09:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dvě stage, dva dny, 21 interpretů z Čech a Slovenska. Severní Čechy mají pro hudební fanoušky další tahák. Letos se ve Cvikově poprvé představí zbrusu nový festival Plechovka Fest s hvězdným lineupem.

Na koho se tedy můžete 6. a 7. července těšit? Headlinerem je významný představitel českého big beatu a lamač dívčích srdcí David Koller. Na festivalu rozhodně nebude chybět ani oblíbená skupina Mandrage a ze Slovenska dorazí No Nome či mladá zpěvačka Kristýna. Plechovka Fest zaujme jistě i fanoušky vyznávající tvrdší či lokální muziku. Do Cvikova přijal pozvání Ota Hereš, frontman formace Alkehol, přijede hardrocková skupina Traktor nebo turnovští De Bill Heads s již novým kytaristou Milanem Bajerem. Z Liberce dorazí Jakub Děkan Band nebo rapper Jonáš Červinka známý jako Lipo a mnoho dalších.

Momentálně probíhají přípravy také dětského programu. Fanoušci budou mít k dispozici hlídané parkování zdarma, bezplatné ubytování ve stanovém městečku anebo mohou využít služby okolních ubytovacích zařízení. Po celou dobu konání akce bude zajištěna taxislužba. Sledujte aktuality na webu www.plechovkafest.cz a na facebookovém profilu.

Cena vstupenek:

Pátek, 6. 7. 2018 - 550 Kč
Sobota, 7. 7. 2018 - 650 Kč
Permanentka 6.-7. 7. 2018 - 990 Kč

Vstupenky jsou v předprodeji v síti TicketLive.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY