Biffy Clyro ohlásili vydání "MTV Unplugged" a k němu i akustické turné

18.04.2018 17:43 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Skotská kapela Biffy Clyro se stala v loňském roce dalším vystupujícím ve znovu obnoveném pořadu "Unplugged" televizní stanice MTV. Koncert se odehrál v londýnském klubu Roundhouse. Vinyl, CD a DVD se záznamem celého vystoupení se chystaly přes zimu, vydání je naplánováno na 25. května.

V setlistu skupina odehrála celkem patnáct songů v nových upravených aranžích. Zazněla i raritní skladba "Drop It" z deluxe edice alba "Puzzle", dále coververze "God Only Knows" od Beach Boys nebo zcela nová píseň "Different Kind Of Love". Vůbec poprvé zazněla také "Small Wishes" z posledního studiového alba "Ellipsis". A nechyběly ani hity jako "The Captain", "Biblical" nebo "Many Of Horrors".

K albu se trojice rozjede také na ostrovní akustické turné, během kterého v září navštíví postupně Dublin, Belfast, Cardiff, Birmingham, Edinburgh, Manchester a Londýn. "MTV Unplugged" by však neměla být jediná letošní deska. Již koncem loňského roku se frontman Simon Neil vyjádřil, že kapela spolupracuje s režisérem Jamiem Adamsem na jeho novém filmu, který by měl být založený právě na skladbách skotského tria.

Tracklist "MTV Unplugged" je následující: The Captain, Biblical, Re-arrange, Drop It, Black Chandelier, Folding Stars, Different Kind Of Love, Mountains, God Only Knows, Opposite, Small Wishes, Bubbles, Medicine, Many Of Horror, Machines.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY