Chelsea Wolfe přiveze do Prahy své démony

10.04.2018 13:22 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Třiačtyřicetiletá americká zpěvačka a skladatelka Chelsea Wolfe se v létě znovu ukáže v České republice. Po loňském skvělém koncertu v pražském klubu Futurum se tentokrát pokusí podmanit si fanoušky v Lucerna Music Baru. V rámci plánovaného turné zde 5. srpna 2018 představí své aktuální album "Hiss Spun".

Démonická hudebnice se zálibou v černé ve své hudbě snoubí prvky popu, folku, rocku i gothicmetalu. V roce 2016 dokonce vystoupila na tvrdě metalovém festivalu Brutal Assault. Páté album, které v Praze uvede, patří k jejím vůbec nejlepším. Kromě novinkových skladeb představí i průřez dosavadní tvorbou za doprovodu nezapomenutelné atmosféry, kterou je ostatně muzikantka na svých živých vystoupeních proslulá.

Prvních 100 vstupenek je již v prodeji za 399 Kč na pokladně a webu Lucerna Music Baru a na portálu GoOut.cz. Po jejich vyprodání vstoupí do prodeje další vlna lístků, tentokrát za 499 Kč. Ty pak budou k dispozici také v předprodejních sítích Ticketportal a Ticketpro. Předskokana zatím pořadatelé neoznámili.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY