Thom Artway zahraje na letošním Szigetu. Už v dubnu představí nový singl

31.03.2018 18:49 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

V minulých letech se na festivalu Sziget představili Mydy Rabycad nebo Klara & The Pop a také letos bude mít česká hudba v Maďarsku svého zástupce. Bude jím Thom Artway, držitel dvou Cen Anděl za rok 2016.

"Už jsem si chtěl kupovat vstupenku, ale prý tam hraju! Jsem moc rád, že mohu být součástí festivalu, který má takový line-up a atmošku!" raduje se autor hitu "I Have No Inspiration" a také vítěz mezinárodního projektu Czech Fresh. Právě ten mu otevřel cestu ke koncertům v zahraničí - brzy ho čekají vystoupení na Musik Messe ve Fankfurtu nad Mohanem nebo na showcase festivalu Great Escape a v průběhu jara zavítá také do Helsinek či Amsterdamu.

V dubnu představí Artway nový singl a videoklip "All I Know", který je předzvěstí chystané druhé studiové desky. Premiéra se uskuteční 17. dubna ve 20.30 na jeho koncertě v pražské Malostranské besedě. Natáčení probíhalo v tělocvičně Tesla Brno a také v londýnském studiu YouTube Space.

"Před časem jsem musel udělat velké rozhodnutí. Každý další den, kdy jsem se potácel v 'pomyslném středu' mezi dvěma rozhodnutími, byl velmi těžký. Víra v lásku a opravdové přátelství mě zachránila, a nese se tak každým refrénem - 'All Around Is Love'. Produkce se tentokrát ujal mladý producent Ondra Turták, který písni vdechl moderní popový zvuk," říká k novince Artway.

Trailer si můžete přehrát pod článkem. Slibované album vyjde na podzim.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY