J.A.R. v září vydají desku remixů "Eskalace bobra"

23.03.2018 17:52 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

J.A.R. v úterý opanovali předávání hudebních Cen Anděl. Na vavřínech však rozhodně nehodlají spát, a hned v září vydají remixové album, na kterém se objeví covery a remixy písní z úspěšné desky "Eskalace dobra". Ani s názvem se moc nepárali a změnili jen jedno písmeno - kolekce tak vyjde pod názvem "Eskalace bobra". Produkovat ji bude Ecson Waldes, který už zremixoval i nahrávku spřízněných Monkey Business "Kavárna de luxe".

Remixy si vzaly do parády osobnosti tuzemské populární scény Mike Trafik, Xavier Baumaxa, Mucha, Monkey Business, Mydy Rabycad, Ben Cristovao či Barbora Poláková. J.A.R. s nahrávkou "Eskalace dobra" získali ceny za Album roku, Skupinu roku a díky songu "Zhublas" i za Skladbu roku.

Jednotka Akademického Rapu (zkráceně J.A.R.) vznikla symbolicky 17. listopadu 1989 a právě při té příležitosti se každoročně koná v Lucerně právě v tento den výroční koncert. Základ už tenkrát utvořili Roman Holý, Ota Klempíř a Michael Viktořík. Dan Bárta se připojil o něco později. Formace nahrála osm řadových alb a v příštím roce oslaví třicet let existence.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY