Take That vydají album největších hitů a absolvují koncertní turné

22.03.2018 08:10 - Milan Menčík | foto: Polydor Ltd.

Take That mají pro letošní rok v plánu vydat novou výběrovku. V televizním pořadu The One Show navíc potvrdili, že se v roce 2019 vydají na koncertní turné. Výběr největších hitů bude obsahovat staré písně i zcela nové skladby.

"Máme tři nové písně, které dáme na 'Greatest Hits'," řekl Howard Donald. Starší věci budou navíc oblečeny do nového kabátku. "Upravili jsme některé skladby, ale ne všechny. S tímto je potřeba být velmi opatrný. Pokud s tím zajdete moc daleko, zničíte lidem vzpomínky. Snažíme se být k hudbě uctiví. Ale dát na desku spoustu hudby by nám nestačilo. Chtěli jsme se vrátit, podívat se na ni a pokusit se o to, aby zněla líp," vysvětlil Gary Barlow. Výběr největších hitů by měl vyjít před Vánocemi.

Take That vznikli v roce 1990 jako pětičlenná formace. V roce 1995 se Robbie Williams vydal na sólovou dráhu a rok nato ohlásili Take That konec kariéry. Vrátili se v roce 2005 bez Williamse, který se v kapele krátce objevil během nahrávání alba "Progress". V roce 2014 v Take That skončil i Jason Orange. Držitelé osmi Brit Awards vydali poslední řadové album "Wonderland" v roce 2017.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY