Barbora Poláková jakoby experimentuje. S "Vono" vlastně roztančila pražské metro

18.03.2018 14:52 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Barbora Poláková za týden v podstatě vydává nové album, a protože "Po válce" známe již od listopadu, je více než vhodné tuto skutečnost připomenout. Volba padla na "Vono", které rovnou doprovází i videoklip. Jako druhý singl jde o nevšední výběr. V písni se prostě mimo dětského sboru a smyčců stopově mihne i elektronika... A vono to překvapivě funguje! Zejména refrén je totiž mimořádně úderný a pěkně to v něm duní.

Ani klip, co se týče živočišnosti, nezahálí. Bára si do něj přivedla více než sedmdesátičlennou skupinu, kterou v pražském metru jakože určitě přivedla k tanci. Vizuál sice není tak dechberoucí jako ten k "Po válce", to ale kompenzuje svou originalitou. Doslova ukazuje třeba slovní vatu, která se stala terčem kritiky. Občasné vracení záběrů tam a zpátky à la instagramová funkce boomerang, kterou zpěvačka ráda používá, potom působí také velmi svěže. To vše sledujeme v takových těch pěkných, pestrých barvičkách. Režie se i tentokrát ujal Jiří Zeman.

Album, které ponese název "ZE.MĚ", vychází již 23. března a najdeme na něm ještě dalších deset dosud nepředstavených písní, které vznikly ve spolupráci s Janem P. Muchowem a klávesistou Davidem Hlaváčem. Doprovodné turné již začalo v Olomouci a dvojnásobná držitelka ceny Anděl 2015 s ním zavítá i do Lucerna Music Baru, a to rovnou dvakrát.

A kudy chodíte radši vy? Kolem, nebo středem?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY