Behemoth připravili Blu-ray/DVD se svou "Černou mší"

25.02.2018 11:49 - Jiří V. Matýsek | foto: facebook interpreta

Polské metalové hvězdy Behemoth v těchto dnech kutí ve studiu novou desku (vyjde nejspíše na podzim), mezitím ale ještě připravili pro fanoušky připomínku turné ke svému veleúspěšnému albu "The Satanist". Nový koncertní záznam ponese název "Messe Noire" a vyjde 13. dubna letošního roku. K dispozici bude v kombinacích Blu-ray + CD nebo DVD + CD.

Set bude obsahovat více než tři hodiny živých záznamů a videoklipů. Tím hlavním je záznam koncertu, který kapela odehrála v klubu Progresja ve Varšavě 8. října 2016. Setlist obsahuje šestnáctku skladeb, kromě těch z kompletního alba "The Satanist" také starší věci, například skladby "At The Left Hand Ov God" nebo "Chant For Ezkaton 2000". Koncertní snímek režíroval Dariusz Szermanowicz. Prvním bonusem je jen nepatrně kratší živák, který vznikl na jaroměřském festivalu Brutal Assault ve stejném roce. Pomyslnou tečkou jsou pak všechny klipy, které kapela k poslednímu albu vydala.

Behemoth jsou jedním z headlinerů letošního festivalu Brutal Assault, který se v pevnosti Josefov uskuteční od 8. do 11. srpna 2018.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY