Milan Lasica pokřtil vinyl Desmodu "Molekuly zvuku". Do rádií ho vyprovází "Vrba"

13.02.2018 14:48 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Desmod si v současné době užívá úspěchu poslední desky "Molekuly zvuku". Ta je za svůj prodej už platinová. Navíc se kapela rozhodla právě "Molekuly zvuku" vydat na svém vůbec prvním vinylu. Ten přišel pokřtít do bratislavské Design Factory sám Milan Lasica. Podzimní koncertní turné po České republice a na Slovensku absolvovala formace s kapelou Jelen, bonusové tři koncerty odehraje už pouze doma na Slovensku - v Nitře, Bratislavě a Trenčíně.

"V poslední době se nám s panem Lasicou křížily cesty, v televizi a na různých akcích. Potkali jsme se v devíti vystoupeních v Manéži Bolka Polívky, on tam byl host a my jsme zpívali. S malou dušičkou jsme se ho zeptali a pan Lasica souhlasil," přiznal s potěšením zpěvák formace Mário Kuly Kollár. Lasica kapele na oplátku věnoval sbírku básní. "Vinyl je úžasná věc, já si na to samozřejmě dobře pamatuji, já si dokonce pamatuji i šelakové desky. Je to pěkný dáreček, nikdo to nebude kupovat, ale dáreček je to krásný," s úsměvem řekl komik.

Desmod chce z kvalitní řadovky vymačkat maximum, a proto jako další singl posílá do rádií baladu "Vrba". K singlu chtějí muzikanti natočit i videoklip. Březnové tři slovenské koncerty se uskuteční na těchto místech:

3.3. 2018 PKO Nitra
13.3. 2018 MMC Bratislava
23.3. 2018 Piano Club Trenčín



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY