Sia pustila k remixu songu "Helium" Davida Guettu a Afrojacka. Propaguje s ním vlastní rtěnku

29.01.2018 08:41 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Skladbu "Helium" nahrála Sia už loni pro soundtrack "Padesát odstínů temnoty", po roce ji ale znovu připomíná. Také tentokrát to má svůj důvod - remix písně totiž provází kosmetickou kampaň značky MAC Cosmetics, upozorňující na rtěnku se Siiným jménem.

Minutový komerční spot, ve kterém hraje i stará známá Maddie Ziegler, najdete v článku dole pod audiem. Výtěžek z prodeje produktu půjde na konto nadace Mac AIDS Fund, která podporuje lidi žijící s virem HIV nebo nemocí AIDS.

Co se týče songu samotného, David Guetta a Afrojack jeho zvuk samozřejmě znatelně pozměnili. Do rozmáchlé power balady plné táhlých a dramatických tónů přidali spoustu elektronických (pa)zvuků a roztančili ji. Přitom naturelu Sii, která koncem loňského roku vydala vánoční desku "Everyday Is Christmas", víc sedí první zmíněná poloha, takže jde v tomto případě hlavně o ústupek líbivosti. To samozřejmě zamrzí, na druhou stranu bohulibé úmysly budiž tentokrát paní Furler omluvou. Nakonec i tahle agresivnější verze je docela fajn.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY