Připojí se 'NSync k Justinu Timberlakeovi při jeho show na Super Bowlu?

26.01.2018 15:42 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Superbowlová show Justina Timberlakea se blíží, na stadionu v Minnesotě vyplní přestávku v zápase mezi Philadelphií Eagles a New England Patriots už 4. února. A média samozřejmě spekulují, s čím senzačním asi novodobý král popu přijde. Mluví se dokonce o dalším shledání 'NSync.

Jedinkrát a zatím naposledy od svého rozpadu v roce 2002 se slavný boyband, ze kterého Timberlake vzešel, sešel na pódiu před pěti lety. Tehdy obdržel JT na cenách MTV speciální Michael Jackson Vanguard Award a předvedl medley svých hitů. Právě při té příležitosti se k němu připojila i čtveřice bývalých kolegů.

Chystá se však něco obdobného i tentokrát? Spíše ne. Jeden ze členů 'NSync Joey Fatone o této možnosti promluvil pro TMZ a další sešlost chlapecké skupiny prakticky vyloučil. "Právě teď jsem tady. Kdybychom něco chystali, byl bych zrovna na zkoušce," uvedl. Fanoušci ale stále mohou tajně doufat, že třeba jen kličkuje, aby nevyzradil tajemství.

Timberlake pravděpodobně do svého setu zařadí i nějakou ukázku ze své nové desky "Man Of The Woods", která vychází jen dva dny před Super Bowlem, tedy 2. února. Lepší promo si přát nemohl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY