Smashing Pumpkins jsou opět v původní sestavě, chybí pouze D'Arcy Wretzky

24.01.2018 15:27 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Billy Corgan často láká na věci, ze kterých následně sejde. Příkladem mohou být doposud nevydané reedice všech alb na vinylu nebo slibované pokračování poslední řadovky "Monuments To An Elegy". V poslední době o sobě dal vědět spíše sólovou deskou pod vlastním jménem William Patrick Corgan. "Ogilala" se výraznějšího úspěchu nedočkala, a to ani přes spolupráci s ostříleným Rickem Rubinem. Nyní je tu však další věc, která fanoušky velmi zajímá. Corgan je opět ve studiu a společnost mu dělají bývalí parťáci James Iha a Jimmy Chamberlin.

Tři čtvrtiny původní sestavy v posledních týdnech tráví čas ve studiu a nyní to potvrdil i sám frontman kapely na sociálních sítích, kam vložil čerstvou fotografii zmíněné trojice s komentářem: "Tolik vzpomínek, když nás tři dáte dohromady". Již při posledním turné Smashing Pumpkins se právě kytarista James Iha ke kapele při některých zastávkách připojil, stejně jako Chamberlin, který absolvoval turné "End Times" v roce 2015.

Jediným, kdo chybí, je basačka D'Arcy Wretzky. Ta absenci potvrdila v nedávném rozhovoru pro Blast Echo. "Omlouvám se všem fanouškům Smashing Pumpkins, kteří jsou nadšení z chystaného reunionu původních členů kapely. Vím, že je to obrovské zklamání jak pro mě, tak pro vás, nicméně se to bude konat beze mě. Zjistila jsem nedávno, že s kapelou vyjede jiný basák." Jestli ze společných sedánků bude pouze turné, či kompletně nový materiál, se dozvíme v následujících týdnech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY