Znovu se spekuluje o návratu My Chemical Romance

23.01.2018 13:39 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ani pět let po ukončení činnosti My Chemical Romance se fanoušci nevzdávají naděje na návrat. V roce 2016 to v jednu chvíli vypadalo reálně - kapela totiž pověsila na sociální sítě video s vlající vlajkou a tajemným datem. Nakonec se však ukázalo, že se žádný comeback nekoná, pouze k deseti letům od vydání nejslavnější desky MCR "The Black Parade" vyšla její reedice.

Nyní přichází další vlna spekulací, kterou rozvířil server Alt Press. Ten si na webu skupiny, která svého času teenagery přiváděla k emo hysterii, všiml podezřelé věty. "Vraťte se brzy pro více informací o nadcházejícím turné." Není tedy divu, že fanoušci opět jásají. Doufejme, že tentokrát ne předčasně. Nám se totiž při návštěvě stránek kapely onu formulaci dohledat nepodařilo.

My Chemical Romance screenshot
© facebook interpreta

My Chemical Romance, vedeni Gerardem Wayem, vydali během své kariéry celkem čtyři studiové desky. Třetí v pořadí byla veleúspěšná "The Black Parade", o které již byla řeč výše. Ve své době se prodávala po milionech. Poslední album se datuje do roku 2010, jmenovalo se "Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys" a jeho prodeje klesly do řádu statisíců.

"Nevím, jestli spolu ještě někdy něco uděláme, ale co vím jistě, je to, že každý z nás je teď ve svém životě opravdu šťastný," konstatoval loni Way.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY