Justin Timberlake je v klipu k "Supplies" postapokalyptický

20.01.2018 14:30 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Vydání "Man On The Woods" se přibližuje, a tak Justin Timberlake doplňuje druhé ze čtyř (!) slíbených videí - co týden, to jeden klip. Dále přidává koncerty na americké/kanadské části, Evropa si zatím musí stále počkat. Timberlake je prostě nyní všude a vzbuzuje rozporuplné reakce a vášně svých fanoušků. Stejný scénář se opakuje i se "Supplies".

Tento song Justin produkoval s The Neptunes, je to tedy velký návrat po dlouhé odmlce od vydání jeho prvního sóla "Justified". V této režii tehdy vznikly i úspěšné singly "Like I Love You", "Rock Your Body" a "Señorita". Vedle "Filthy" tedy opět úkrok jinam a už nyní se rojí spekulace, jak nové songy budou vlastně na albu držet u sebe.

Samotný videoklip režíroval Dave Meyers a malou roli v něm má i Pharell Williams. Partnerkou v tomto postapokalyptickém snímku je Justinovi herečka Eiza González. Video začíná v tmavé místnosti plné obrazovek, na nichž Justin sleduje výjevy ze sociálně politického klimatu. Po této části přicházejí záběry z blízké budoucnosti, ty postupně gradují v devastující finále na poničené planině. Mezihrou je náboženský rituál nebo romantická chvíle ústřední dvojice - video si i všímá dystopické přítomnosti ve společnosti.

"Supplies" bude (stejně jako "Filthy") rozpoutávat vášnivé debaty a to je i možná cílem. Justin Timberlake má zjevně s "Man On The Woods" velké plány a již brzy budeme znát kompletní resumé. "Supplies" je tedy dalším mezikrokem. Co na něj říkáte vy?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY