Mandrage vydávají nové album "Po půlnoci"

17.01.2018 17:16 - Milan Menčík | foto: Tomáš Gál

Již šesté studiové album vydávají Mandrage. Pod názvem "Po půlnoci" se objeví na pultech prodejen 19. ledna. Kapela na něm nabídne třináct písní, na kterých se skladatelsky podíleli všichni členové. Samozřejmostí je také propagační turné, které kromě nového materiálu představí jako předskokana buskera Jakuba Ondru. Na startovacím koncertu ve Foru Karlín se objeví i Light & Love.

Mandrage - Po půlnoci
© facebook interpreta
Deska by se stylově měla vrátit ke kytarám. Mandrage ji natáčeli v Chicsound studiu Armina Effenbergera a v berlínských Red Bull Music Studios. Právě zde byl natočen i dokument, který bude brzy na webu k vidění.

Dvanáct autorských novinek doplňuje cover od Zuby nehty "Mladí sráči v nás". Mix a mastering dostali na starost Ecson Waldes a Lukáš Martínek. "Deska měla původně vyjít na podzim loňského roku, ale řadu věcí jsme předělávali, čímž jsme ztratili spoustu času. Nakonec se nám nepodařilo album dokončit ani za pět minut dvanáct, hotové bylo spíš nějakou tu chvíli po dvanácté. Nicméně jsme toho názoru, že je lepší vydat skvělou desku po půlnoci než polotovar před polednem," vysvětluje duše formace Pepa Bolan i název novinky.

Termíny turné jsou následující:

2.2. PRAHA, Forum Karlín
8.2. LIBEREC, Dům kultury Liberec
9.2. PARDUBICE, ABC Klub (vyprodáno)
14.2. BRNO, Sono Centrum
15.2. BRNO, Sono Centrum (vyprodáno)
17.2. OSTRAVA, Dům kultury Akord
2.3. PLZEŇ, Kulturní dům Peklo
3.3. ČESKÉ BUDĚJOVICE, Kulturní dům Vltava



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY