- musicserver.cz">

Marilyn Manson se vyjádřil k vyhazovu basáka Whitea: "Už jsme spolu nevycházeli."

05.01.2018 12:23 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Loňský rok byl ve stínu kampaně Me Too zatěžkávací zkouškou pro nejedno umělecké přátelství. Jedním z těch, které ji nepřežilo, byl i vztah Marilyna Mansona a Jeordieho Whitea.

Basák, známější pod pseudonymem Twiggy Ramirez, byl vyhozen z Mansonovy kapely poté, co vyšlo najevo jeho údajné znásilnění bývalé přítelkyně Jessicky Addams (Jack Off Jill). Vůdčí muž industriálního projektu se nyní v čerstvém rozhovoru pro Kerrang! nechal slyšet, že se ale nejednalo o impulzivní rozhodnutí. Hudebně si prý už delší dobu více sedl s Tylerem Batesem, se kterým spolupracuje od roku 2014.

"Nerozešel jsem se s Twiggym jako se svým přítelem či bratrem, protože mi na něm pořád velmi záleží. Poslední roky už ale náš hudební vztah nebyl dobrý. Tyler Bates ve mně na 'The Pale Emperor' zato otevřel něco nového a já už nadále nechci negativní energii ve svém životě," říká Manson v nejnovějším čísle amerického magazínu.

White podle jeho slov nebyl jediný, kdo od něj dostal sbohem a šáteček."Loni jsem ze svého života odstřihl i další lidi, o kterých jsem si dřív myslel, že jsou kamarádi. Spousta z nich mě zradila, proto jsem musel vyklidit barák a přijmout nový postoj. Lidé zaměňovali mou laskavost a štědrost za slabost, a já jsem tak začal razit heslo: 'Když se mnou budeš vyjebávat, počítej s následky.' Mám problém připustit si k sobě někoho příliš blízko," vysvětlil muzikant.

Dříve v prosinci se Manson také vyjádřil k již zmiňované kampani Me Too. Vyslovil pochybnosti nad způsoby, jakými je vedena, a obětem zároveň poradil, ať se namísto sociálních sítí obracejí se svými zážitky primárně na policii.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY