Schyluje se k novému albu Justina Timberlakea? Schyluje!

04.01.2018 10:34 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Je to doslova pár hodin, co se vlny kolem Justina Timberlakea začaly podezřele čeřit, a už je jasno - deska bude. Nástupce pět let starého dvojalba "The 20/20 Experience" už má své jméno, obal i datum vydání.

Justin Timberlake - Man of the Woods
© facebook interpreta
Album skutečně ponese název "Man of the Woods" a v obchodech ho budete moci najít podle obalu, který vidíte vlevo, od 2. února, tedy dva dny před očekávaným JTho vystoupením na Super Bowlu. Podle tiskové zprávy nahrávka kombinuje "zvuk tradičního amerického roku s moderními vlivy od spolupracovníků jako The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton a Alicia Keys". Sám Timberlake se nechal slyšet, že půjde o jeho nejosobnější nahrávku inspirovanou jeho rodinným životem.

A protože železo je třeba kout, dokud je žhavé, oznámil zpěvák a muzikant rovnou i pilotní singl. Bude se jmenovat "Filthy", produkci obstarala stará známá dvojka Timbaland-Danja, vyjde už teď v pátek (5. ledna), a to rovnou i s prvním videem. Prvním proto, že do vydání desky budou následovat ještě další tři. Režii toho prvního si vzal na starost Mark Romanek, který točil třeba zatím poslední Timberlakeův hit "Can't Stop the Feeling".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY