Otce Amy Winehouse prý navštěvuje její duch

04.01.2018 13:26 - Josef Martínek | foto: Amy Winehouse

Amy Winehouse sice už od roku 2011 není mezi námi, její otec však tvrdí, že se s ní stále setkává. Od jejího úmrtí totiž zažil mnoho nevysvětlitelných událostí. Jak Mitch Winehouse prozradil pro The Sun, vykládá si je jako návrat své dcery v různých podobách. "Míváme své společné chvíle, obzvlášť kolem jejích narozenin 14. září. Je to pro mě těžké," tvrdí.

"Stala se spousta podivných událostí. Její duch přišel a sedl si na roh mé postele. Jen tam tak seděl, vypadal přesně jako ona i s její krásnou tváří a podíval se na mě. 'Jsi v pořádku?' zeptal jsem se, protože mě to znervózňovalo. Ale je to nakonec uklidňující způsob, jak vědět, že je tady stále kolem mě," vysvětluje.

Další příhoda se prý váže ke kosovi, kterého měla Amy vytetovaného na ruce. Přesně takový prý navštívil Mitche a jeho sestru týden po zpěvaččině smrti. "Byli jsme na zahradě a slyšeli jsme žuchnutí. Kos, který vypadal totožně jako ten z jejího tetování, vletěl do skla." Poté se prý pták ještě jednou vrátil, sedl si na Mitchovy nohy a nakonec začal zpívat.

Amy Winehouse byla za dobře známých okolností nalezena mrtva ve svém londýnském bytě 23. července 2011. Příčinou byla otrava alkoholem. Než se stala členkou Klubu 27, stihla vydat úspěšná alba "Frank" a "Back To Black". V roce 2015 se s velkou odezvou setkal dokumentární film "Amy", který natočil režisér Asif Kapadia.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY