Barbora Poláková rozšířila klip "A po válce Vánoce" o silvestrovskou dohru

01.01.2018 13:26 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Nad tím, jak vypadá konzumace chlebíčků a vánočního cukroví pozpátku, jsme se zasmáli už před pár dny, polštářové bitvě ve stejném modelu zrovna tak. Nyní přichází Barbora Poláková s prodlouženou verzí klipu "A po válce Vánoce". Ten odkazuje k listopadové novince "Po válce", jejíž video vzniklo stejnou technikou.

Vánoční večírek plný známých hereckých tváří tak dostane ještě silvestrovskou tečku (nebo úvod?) plnou létajících konfet a vysmátých výrazů. "Do natáčení se zapojili snad všichni naši blízcí. Natáčeli jsme v MeetFactory a podle začátku klipu vidíte dobře, co jsme tam udělali za bordel. To jsme ale taky pak všichni uklízeli, nejvíc kluci z kapely, protože holky dávaly zas do kupy zničený oblečení od dortů. Zážitek to byl každopádně," přiblížila zpěvačka a herečka, jak klip vznikal.

Podobně jako u originální verze je i vánoční variace plná nápadů a originality. Poláková i její přátelé se tu skutečně vyřádili. Bát se nemusíte ani osmiminutové délky, poslední tři minuty snímku režiséra Jiřího Zemana totiž tvoří závěrečné titulky. Klidně i tento vánoční bonus pro fanoušky by mohl patřit k nejlepším domácím klipům uplynulého roku. Původní verze "Po válce", avizující Barbořino březnové druhé studiové album, se do této společnosti řadí určitě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY