Barbora Mochowa v klipu k "The Old House" vsadila na ponurou atmosféru

09.12.2017 08:28 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Je to již více než rok, co talentovaná zpěvačka Barbora Mochowa vydala skvělý debut "Waiting For The White Raven", kterým se zařadila mezi nejnadanější zpěvačky naší popové scény. Svou prvotinu nyní připomíná novým videoklipem k vůbec nejlepší písni desky, melancholické, aranžérsky nesmírně poutavé baladě "The Old House", v níž se inspirovala stejnojmennou pohádkou od dánského spisovatele H. Ch. Andersena.

Oproti studiové verzi, kde Barboře vypomáhal Kvintesence Quartet, ji v klipu doprovází neméně schopný Unique Quartet. S ním také 25. ledna vystoupí i na pražském koncertě v kostele sv. Vavřince pod Petřínem, kde kromě skladeb z debutu představí i zbrusu nový materiál.

Klip k písni "The Old House" byl natočen v režii studentky filmové školy v Praze Nikol Stýblové v prostorách bývalé čokoládovny, objektu, který byl určen k demolici. Chladné interiéry budovy vytváří zajímavý kontrast k jinak velmi romantické písni. Svátečně oblečená zpěvačka s klavírem tak v bíle okachličkovaném potemnělém prostoru působí až nepatřičně. Výsledný dojem ale není vlastně vůbec špatný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY