V březnu vyjdou další raritní skladby Jimiho Hendrixe

08.12.2017 16:16 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Jimi Hendrix za svůj život vydal pouze tři studiová alba. Po jeho úmrtí v roce 1970 však vyšlo již jedenáct desek plných různého, publiku doposud neznámého materiálu. Nyní je na řadě další, její vydání je naplánované již na příští rok. Kolekce se bude jmenovat "Both Sides Of The Sky" a nabídne dalších deset raritních songů tohoto legendárního kytaristy.

Deska zakončí trilogii nahrávek, které započala v roce 2010 "Valleys Of Neptune", následovaná o tři roky později "People, Hell And Angels". Za datum vydání novinky byl stanoven 9. březen. Sony Legacy, vydavatel těchto archivních nahrávek, na nejnovější kolekci zařadil i spolupráce Hendrixe se Stephenem Stillsem, Lonniem Youngbloodem a Johnnym Winterem. Objeví se zde i dvojice Billy Cox a Buddy Miles, která hrála s Hendrixem na živém albu "Band Of Gypsys", nebo skladba "Woodstock" od Joni Mitchell.

Tracklist alba je následující: Mannish Boy, Lover Man, Hear My Train a Comin’, Stepping Stone, $20 Fine, Power of Soul, Jungle, Things I Used to Do, Georgia Blues, Sweet Angel, Woodstock, Send My Love to Linda, Cherokee Mist.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY