Kryštof a Brainstorm v prosinci na turné

27.11.2002 09:21 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

iFest - Kryštof
© Luboš Kreč / MusicServer.cz
Pokud jste si v posledním zhruba roce a půl zamilovali skupinu Kryštof, musíte netrpělivě očekávat prosinec, kdy tito Ostravané vyrazí na krátké, ale o to zajímavější turné po České republice. Atraktivita šňůry netkví pouze ve skutečnosti, že Kryštof má nové album "V siločárách", ale také v přítomnosti zahraničních hostů, kterými jsou lotyšští Brainstorm.

Kapela kolem zpěváka, kytaristy, herce, skladatele, moderátora a bůhví čeho ještě, Richarda Krajča, se českým fanouškům představí ve větších halách, které lépe vyhovují charakteru podniku, jenž si nárokuje být jednou z největších událostí domácí rockové koncertní sezóny. Zda se to opravdu vyplní, je jednak na hudebnících samotných, jednak na posluchačích. Kryštof spolu s Brainstorm vystoupí postupně:

10. prosince v Ostravě (hala Tatran)
11. prosince v Praze (Sky Club Brumlovka)
13. prosince v Plzni (hala Lokomotiva)
14. prosince v Brně (hala Vodová)

Původně se mělo jednat o turné jak české, tak slovenské. Bohužel, zřejmě z finančních důvodů musela být část u východních sousedů zrušena. Pokud by vás zajímalo více o skupině a jejích dalších aktivitách, navštivte oficiální stránky www.krystof.net. Na stránkách MusicServeru si ještě můžete přečíst rozhovor s Richardem Krajčem (zde) nebo se podívat na videoklip "Obchodník s deštěm" (zde).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY