shop.musicserver.cz
Nové desky 47/2017 - od Noela Gallaghera přes Björk po Garyho Moora

Nové desky 47/2017 - od Noela Gallaghera přes Björk po Garyho Moora

Vydáno: 26.11.2017 15:13 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Zbývá měsíc do Vánoc, a pakliže jste si dosud nevybrali nějakou tu hudební novinku, můžete zkoumat, zda vás nezujme například nový Noel Gallagher, poněkud utopická Björk, kytarový mág Gary Moore, svátečně naladěná Beata Hlavenková, pocta Dalile Ibrahima Maaloufa, živák Whitesnake či společný projekt Magdaleny Kožené a Ondřeje Havelky.

Pokud se v pondělí 27. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Noel Gallagher's High Flying Birds - Who Built The Moon? (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock / neo-psychedelia

Noel Gallagher's High Flying Birds - Who Built the Moon?
Noel Gallagher v případě třetí desky svých Noel Gallagher's High Flying Birds nepotřeboval na přípravu tři a půl roku jako u předchůdce, ale stačilo mu o rok méně. Novinku nazval "Who Built The Moon?" a menší čas potřeboval možná i proto, že na jedenácti písničkách spolupracoval s dvojicí muzikantů, které zná už z dob Oasis. Bubeníka Jeremy Staceyho a kytaristu Tima Smithe totiž nahradili Chris Sharrock a Gem Archer, který působili nejen v Oasis, ale byli i členové Beady Eye. Coby hosté si na desce zahráli také známý anglický hudebník Paul Weller, kytarista Johnny Marr a svůj hlas přidala Charlotte Marionneau. Produkce se ujal severoirský producent a skladatel David Holmes, který je známý především jako autor filmové hudby a svými elektronickými projekty. Není tedy divu, že vedle britpopu se na desce míchá alternativní rock, neo psychedelie a objevíte i náznaky jazz rocku a disco rocku. První ukázky a videoklipy z desky, která bude k dispozici i na vinylu, najdete na VEVU Noela Gallaghera. Ti šťastnější pak část alba uslyší i na již vyprodaném dubnovém koncertě v pražské Lucerně.


Björk - Utopia (Bertus)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folktronica

Björk - Utopia
Björk začala skládat písničky pro své deváté album prakticky hned po vydání toho osmého "Vulnicura". Nakonec jich pro novinku "Utopia" složila čtrnáct s celkové délce přes sedmdesát minut, čímž překonala všechna svá předchozí alba. Stejně jako předchůdce i tentokrát spolupracovala s venezuelským producentem Alejandrem Ghersim, kterého budete znát spíš pod pseudonymem Arca. Ten byl tentokrát u procesu nahrávání již od samotného začátku, ne poté co byly napsané všechny písně a aranže smyčců, jak tomu bylo u předchůdce. V případě "Utopie" navíc začali od nahrávek dvanáctičlenného sboru islandských flétnistů a později k nim domíchala další nástroje a teprve poté texty. Většina písniček vznikla na výletě islandskou divočinou a jak se to na nich podepsalo, zjistíte z prvních singlů na zpěvaččině YouTube.com a my jen dodáme, že album bude sehnání také na vinylu.


Magdalena Kožená, Ondřej Havelka & His Melody Makers - Cole Porter (Brnofon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: swing / muzikál

Magdaléna Kožená, Ondřej Havelka & His Melody Makers - Cole Porter
"Pojďme si zařádit!" Těmito slovy z písně Colea Portera "Let's Misbehave" představuje Magdalena Kožená své nové album "Cole Porter", které natočila ve spolupráci s Ondřejem Havelkou a jeho Melody Makers. Poprvé tento projekt představili již loni v létě v Lucerně a poté s ním koncertovali mimo jiné v Katovicích, Berlíně, Hamburku a Londýně. "Jsem obdivovatelkou velkých jazzových legend, pustit se do tohoto repertoáru sama jsem se však dlouho neodvážila. Inspirovala mne ale interpretace Coleových písní americkou mezzosopranistkou Fredericou von Stade. Bez jakékoliv snahy měnit svůj způsob zpěvu propůjčila Porterovým písním velký šarm a posunula je do nové dimenze," vysvětluje Kožená, jak se v její kariéře zrodil tento projekt. Na albu najdete celkem patnáct Porterových písní včetně "Night And Day", "I’ve Got You Under My Skin", "Love For Sale" či "Begin The Beguine". Výsledek můžete již v celé své kráse slyšet na YouTube.com kanálu zpěvačky.


Peter Bič Project - Dream (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Peter Bič Project - Dream
Oblíbená slovenská kapela Peter Bič Project vydává dlouho očekávané nové album s titulem "Dream". Má jít o doposud nejintimnější dílo s písněmi v anglickém i slovenském jazyce. "Velkou změnou pro nás a i pro naše fanoušky je fakt, že na desce najdou tentokrát i skladby ve slovenštině. V této chvíli jsme dospěli k názoru, že tato cesta je pro nás nejlepší. Přáli bychom si, aby posluchači nevnímali naše písně jen po melodické stránce, ale rozuměli i hloubce našich textů," prozradil Peter Bič.


Tip týdne

Beata Hlavenková - Bethlehem (Animal Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vánoční hudba / jazz

Beata Hlavenková - Bethlehem
Další českou muzikantkou, která se po Radůze či Lucii Bílé pustila do vánočních témat, je klavíristka a skladatelka Beata Hlavenková. Spoluhráčka Lenky Dusilové z projektů Baromantika a Eternal Seekers a spoluautorka množství jejích písní přichází s projektem "Bethlehem", obsahujícím především originálně upravené, spíše re-komponované lidové vánoční melodie české, anglické, polské, německé či francouzské provenience, jakož i několik Vánocemi inspirovaných vlastních skladeb, vše v autorčině vlastním provedení pouze u klavíru. Na desku jich zařadila celkem šestnáct a najdete tu vedle sebe například "Pásli ovce Valaši", "Chtíc, aby spal", "Joy To The World", "Silent Night", nebo "What Child Is It". Kompletní seznam včetně ukázek, nabízí Supraphonline.cz.


Gary Moore - Blues And Beyond (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Gary Moore - Blues And Beyond
Gary Moore, který zemřel před šesti lety, se svým fanouškům opět připomene rozsáhlou hudební kolekcí "Blues And Beyond". Set obsahuje studiové nahrávky a další dvě CD nově zmixovaných živáků včetně dalších dvou doposud nezveřejněných skladeb. V rozsáhlém balíku nesmí chybět ani nově autorizovaná biografie s titulem "I Can't Wait Until Tomorrow". Za knihou stojí Harry Saphiro. Detailní informace o všech verzích nahrávky najdete na garymoore.pmstores.co.


Ibrahim Maalouf - Dalida By Ibrahim Maalouf (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / šanson

Ibrahim Maalouf - Dalida By Ibrahim Maalouf
Francouzsko-libanonský trumpetista, skladatel a producent Ibrahim Maalouf připravil velmi speciální album. Jak už napovídá jeho název "Dalida By Ibrahim Maalouf", rozhodl se na něm vzdát poctu francouzské herečce a zpěvačce egyptsko-italského původu Iolandě Cristině Gigliotti, kterou celý svět znal pod jménem Dalida. Tento hold nevzdává sám, ale přizval si k tomu řadu hostů. Mezi ty nejslavnější patří Mika, Melody Gardot a Monica Bellucci, kterým sekundují Alain Souchon, Arno, Ben l'Oncle Soul, -M-, Izia, Thomas Dutronc, Rokia Traoré a Golshifteh Farahani. Není tedy divu, že stylově je dvanáct písniček poměrně široce rozkročeno od jazzu, přes šanson a bossa novu až k popu. První ukázky nabízí německý Amazon.


Petr Ostrouchov - Zahradnictví (soundtrack) (Animal Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

Petr Ostrouchov - Zahradnictví
Někdejší člen kapely Sto zvířat Petr Ostrouchov se filmové hudbě věnuje již více než dvacet let a za tu dobu vytvořil hudbu k patnácti celovečerním filmům, včetně snímků jako jsou "Želary", "Občanský průkaz", nebo "Čert ví proč". Dosud pětkrát byl nominován na cenu Český lev a mezi nominovanými může být i letos, poté co vytvořil hudbu ke všem třem filmům tvořícím trilogii "Zahradnictví" scenáristy Petra Jarchovského a režiséra Jana Hřebejka. Výběr hudby z celé trilogie vychází nyní na soundtracku, na kterém vedle studiových orchestrů účinkují hudebníci jako Radek Baborák, Juraj Bartoš, Carolina Eyck, Thomas Bloch nebo Ondřej Pivec. Filmová hudba je doplněna i o historické nahrávky písní Osvobozeného divadla a album završuje titulní píseň "Zahradnictví", kterou autor nazpíval s herečkou Annou Fialovou. Ukázky z alba najdete na Supraphonline.cz.


Rationale - Rationale (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / synthpop

Rationale - Rationale
Je to přesně rok, co návštěvníci pražského koncertu Bastille mohli obdivovat umění britského hudebníka, který si říká momentálně Rationale. Ještě před sedmi lety tento muzikant mající kořeny v Zimbabwe vystupoval pod jménem Tinashé a vydal pod ním i svůj debut "Saved". Před dvěma roky se ale rozhodl pro restart kariéry se vším všudy, tedy i se jménem. Prvním počinem je eponymní CD, na němž ve stylu indie popu a synth popu nesoucí prvky soulu a r'n'b přináší celkem dvanáct písniček. S nemalou částí z nich se můžete seznámit na zpěvákově VEVU.


Panzerballett - X Mass Death Jazz (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz-metal

Panzerballet - X Mass Death Jazz
Panzerballett jsou dobře známí svými jazz-metalovými počiny a nyní připravili pro své fanoušjky sánoční speciál. Deska s titulem "X Mass Death Jazz" přináší netradiční podání dobře známých svátečních kousků, jako třeba "White Christmas", německou klasiku "Leise rieselt der Schnee" a také "Last Christmas". Nemyslete si ale, že budete u desky zívat nudou. Naopak, budete se královsky bavit. Přesvědčte se sami a poslechněte si ukázky na YouTube.com.


Whitesnake - Purple Tour (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Whitesnake - Purple Tour
Nový živák Whitesnake "Purple Tour" přináší posluchačům záznam vystoupení kapely v čele se zpěvákem Davidem Coverdalem a interpretaci skladeb, které frontman zpíval ještě v čele Deep Purple. Šlo o moderní pojetí dobře známých skladeb jako "Burn" a "Mistreated". Živák je k dostání v několika verzích - na CD a DVD, na CD a Blu-ray disku a také ve verzi na vinylu. Informace o tracklistukaždé konkrétní verze najdete na Whitesnake.com.


André Rieu - Amore/The Magic Of Maastricht (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vážná hudba

André Rieu - Amore
Co by to bylo za Vánoce, kdyby chyběl André Rieu? A opět přináší pořádnou nálož nosičů pod stromeček. Na DVD a Blu-Ray si pro své příznivce přichystal titul "The Magic Of Maastricht" zachycující koncertní oslavu třiceti let existence jeho Johann Strauss Orchestra. na které coby host vystoupil i David Hasselhoff. Druhým titulem je nové album "Amore", kde nabídne osmnáct písní a skladeb, včetně Elvisovy "Love Me Tender", "Think Of Me" z "Fantoma opery", "What A Wonderful World", nebo "Baladu pro Adélku", kterou u nás proslavil klavírista Jiří Malásek. Kompletní seznam všech skladeb nabízí oficiální stránky holandského muzikanta.


Frank Turner - Songbook (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk punk / folk rock

Frank Turner - Songbook
Anglický muzikant Frank Turner letos slaví deset let od sólového debutu "Sleep Is For The Week", a tak není divu, že se ohlíží zpátky. Činí tak výběrovkou "Songbook" se dvěma disky, kam zařadil výběr svých nejoblíbenějších písniček, k nimž přidal ještě deset dosud nevydaných alternativních verzí starších songů a úplnou novinku "There She Is", jejíž ukázku nahrál na své VEVO. O tři týdny později tuto verzi doplní ještě vinyl, který bude i součásti boxsetu. V něm najdete také 2DVD - “Get Better” a "The Show 2000".


Eagles - Hotel California - 40th Anniversary (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / country

Eagles - Hotel California - 40th Anniversary
Album "Hotel California" americké skupiny Eagles patří k zásadním nahrávkám hudební historie, což potvrzuje řada médií ve všemožných žebříčcích. Vyšlo sice v roce 1976, ovšem vzhledem k datu vydání 8. prosince největších úspěchů dosáhlo až v následujícím roce 1977. Není tedy divu, že výroční čtyřicetiletá edice vychází až letos. Vedle standardní verze s nově remasterovaným zvukem přinese i rozšířenou edici, která na druhém CD nabídne dosud nevydané živé nahrávky. Pro fanoušky dobrého zvuku je připravena deluxe edice rozšířená o Blu-Ray disk s prostorovým mixem z roku 2001 a ale také nově s hi-res verzí v kvalitě 192 KHz/24-Bit.


Dále vychází:

Almanac - Kingslayer (Mystic Production)
Almanac - Kingslayer (Limited Edition) (Mystic Production)
Amigos - Zauberland (Live 2017) (Sony Music)
Amy MacDonald - Under Stars (CD+DVD) (Universal)
Axemaster - Crawling Chaos (Mystic Production)
Calvin Harris Feat. Pharrell Williams, Katy Perry & Big Sean - Feels (singl) (Sony Music)
Crom - When Northmen Die (Mystic Production)
Dennis Russell Davies - Bruckner: The Symphonies (Sony Music)
Dimebag Darrell - Dimension Vol. 2 (Mystic Production)
Little Mix - Glory Days: The Platinum Edition (Sony Music)
Majorvoice - A New Chapter (Mystic Production)
Mark Forster - Tape (Kogong Version) (Sony Music)
Michael Forster - Christmas Piano Chill (Sony Music)
Michael Patrick Kelly - Id - Extended Version (Sony Music)
Phil Collins - Take A Look At Me Now (Warner Music)
Různí - Spongebob Squarepants, The New Musical (Original Cast Recording) (Sony Music)
Různí - Taneční liga 195 (Universal)
Scorpions - Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads (Sony Music)
Steve Moore - Mayhem (soundtrack) (Mystic Production)
The KVB - Always Then (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
A Certain Ratio - Force (Mystic Production)
A Certain Ratio - The Graveyard and The Ballroom (Mystic Production)
A Certain Ratio - To Each (Mystic Production)
Agnetha FäLtskog - NäR En Vacker Tanke Blir En S?Ng (Sony Music)
Björk - Utopia (Bertus)
Blade B./The Felloship Ban - Body And Shadow (Universal)
Bob Dylan - Another Side Of Bob Dylan (Sony Music)
Bryan Adams - Ultimate (Universal)
Cloven Hoof - Fighting Back (Mystic Production)
Crom - When Northmen Die (Mystic Production)
Dark Fortress - Profane Genocidal Creations (Re-Issue 2017) (Sony Music)
Dark Fortress - Tales From Eternal Dusk (Re-Issue 2017) (Sony Music)
Doors 3 - Away From The Sun (Universal)
Electric Light Orchestra - Out Of The Blue (Sony Music)
Elvis Presley - Moody Blue (40th Anniversary Clear Blue Vinyl) (Sony Music)
Ennio Morricone - Cinema Concerto (Sony Music)
Evergrey - Solitude, Dominance, Tragedy (Mystic Production)
Evergrey - The Dark Discovery (Mystic Production)
Falco - Der Kommissar - 30th Anniversary EP (Sony Music)
Falco - Einzelhaft (Sony Music)
Falco - Falco 3 (Sony Music)
Falco - Junge Roemer (Sony Music)
Fugees - The Score (Sony Music)
Future - Future (Sony Music)
Future - Hndrxx (Sony Music)
Gary Moore - Blues And Beyond (Warner Music)
Janis Joplin - Janis Joplin's Greatest Hits (Sony Music)
Jimi Hendrix - Band Of Gypsys (Sony Music)
Johnny Cash - Unearthed Box Set (Universal)
Leonard Cohen - Death Of A Ladies' Man (Sony Music)
Leonard Cohen - Leonard Cohen Live At The Isle Of Wight 1970 (Vinyl) (Sony Music)
Leonard Cohen - Recent Songs (Sony Music)
Leonard Cohen - Various Positions (Sony Music)
Lindsey Stirling - Warmer In The Winter (Universal)
Mark Forster - Tape (Kogong Version) (Sony Music)
Natalie Dessay - Between Yesterday And Tomorrow (The Extraordinary Story Of An Ordinary Woman) (Sony Music)
Noel Gallagher's High Flying Birds - Who Built The Moon? (Universal)
Panzerballett - X Mass Death Jazz (Mystic Production)
Preservation Hall Jazz Band - Run, Stop & Drop The Needle (Sony Music)
Prodigy - Keep It Thoro (Sony Music)
Rationale - Rationale (Warner Music)
Rolling Stones - Beggars Banquet (Universal)
Scorpions - Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads (Sony Music)
Solange - A Seat At The Table (Sony Music)
The Jimi Hendrix Experience - Axis: Bold As Love (Sony Music)
Toto - Hold The Line B/W Alone (Sony Music)

Reedice:
A Certain Ratio - Force (Mystic Production)
A Certain Ratio - The Graveyard and The Ballroom (Mystic Production)
A Certain Ratio - To Each (Mystic Production)
Cloven Hoof - Fighting Back (Mystic Production)
Dark Fortress - Profane Genocidal Creations (Sony Music)
Dark Fortress - Tales From Eternal Dusk (Re-Issue 2017) (Sony Music)
Evergrey - Solitude, Dominance, Tragedy (Mystic Production)
Evergrey - The Dark Discovery (Mystic Production)
John Lee Hooker - The Best Of Friends (Universal)
Michael Bublé - Christmas (Reedice 2017 ) (Warner Music)
Ultravox - Lament (Remastered Definitive Edition) (Warner Music)
Ultravox - Return To Eden (Warner Music)

NÁZORY
  • Björk mám ráda.:-) (Verunka:), 26.11.2017 15:27) Reagovat

    Nezklamala mě,jen sem se lekla obalu,vypadá jako nový Chucki:))) s parukou alá Tina Turner.:))Dneska asi neusnu.:-)))

    • Re: Björk mám ráda.:-) (Anonym, 26.11.2017 17:09) Reagovat

      Bjork se rozhodla, že se změní v Mansona, ale po pravdě Manson proti ní vypadá jako sympatická postarší dáma. Bjork se už totálně pomátla.

      • Re: Björk mám ráda.:-) (Verunka:), 26.11.2017 17:33) Reagovat

        :)))No,nevím..,kdyby jste Mansona potkal v noci v lese,jestli to první,co by Vás napadlo bylo :"To je ale sympatická postarší paní.":)))

  • Vážení, tolik chyb jako dnes jsem tady snad je (Anonym, 26.11.2017 15:47) Reagovat

    Vážení, tolik chyb jako dnes jsem tady snad ještě neviděl. Enya? Imbruglia, Fergie...? Jako vážně to před zveřejněním nejde zkontrolovat?

    • Re: Vážení, tolik chyb jako dnes jsem tady snad je (Tomas Blue, 26.11.2017 15:50) Reagovat

      Zapomněl jsem uvést jméno.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Naživo: Thom Artway pokřtil album "Trhám mraky", kmotrou byla Beata Hlavenková (15.03.2024 17:45)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Audio: The Black Keys se v coveru "I Forgot To Be Your Lover" noří do soulu (19.02.2024 09:49)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- První pololetí u labelu Animal Music nabídne Janáčka, jazz i nevydané nahrávky skladatele Zdeňka Lišky (06.02.2024 11:39)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková U2 Madonna Dua Lipa Rush Kryštof Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu