Na klipu k "Walk On Water" od Thirty Seconds To Mars se podílelo přes deset tisíc lidí

13.11.2017 13:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Už to budou skoro tři měsíce, co kapela Thirty Seconds To Mars představila nový singl "Walk On Water". Jak následně Jared Leto během rozhovorů potvrdil, s novým albem kapela ale rozhodně pospíchat nebude. Všechna pozornost se tak točí kolem zmiňované písně, a tak je tu další krok - oficiální video.

I tento čtyřminutový vizuál je však jen střípkem toho, co Jared se skupinou do budoucna plánují. Na spadnutí je totiž výsledek speciálního projektu, který vznikl 4. července tohoto roku. To byl na stovkách míst po celé Americe pořízen materiál pro dokument s názvem "A Day In The Life Of America". Na něm se podílelo více než devadesát filmových štábů a celkem se do něj zapojilo více než deset tisíc lidí, včetně několika celebrit.

Oficiální video je tak další skvěle sestříhanou pozvánkou na dokument, který měl být představen v příštím roce. Nečekané zveřejnění videa s hashtagen #soon však nevylučuje, že by k tomu mohlo dojít ještě letos.

Připomeňme, že kapela Thirty Seconds To Mars svoji novinku “Walk On Water“ brzy představí naživo i v České republice. Její pražský koncert je ohlášen na 19. dubna a vstupenky na něj seženete i nadále v obvyklých předprodejích sítí Ticketpro a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY