Oasis v krizi, bratři Gallagherové se pěkně pohádali

22.11.2002 09:39 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Oasis Live
© NME
Po tolika zkušenostech si už asi nelze představit Oasis jako hodné hochy produkující jen tak mimochodem kvalitní kytarovou muziku. Spíš to vypadá, že se kvůli nejrůznějším skandálům narodili a následně si na nich postavili image opravdových rockových tvrďáků.

Nejnovější trable si Liam a Noel Gallagherovi způsobili před šesti týdny na začátku turné, kdy se nepohodli na koncertě v Japonsku. Vzájemná nevraživost je od té doby tak veliká, že spolu nejenže nemluví, ale dokonce nejsou ochotni pobývat spolu v jedné místnosti. Příčinou toho všeho byla hádka přímo na pódiu, kdy Liam oznámil, že mu opět odešel hlas, načež ho Noel údajně zasypal sprškou sprostých slov. První jmenovaný se tedy urazil, odešel z pódia a nevrátil se.

Nebylo to poprvé, co Liam nemohl zpívat, a proto je možné, že Noel už nesnesl pomyšlení na další koncert, který odtáhne sám. I když zřejmě nebude mít nastalý problém dlouhého trvání, zdá se, že v případě Oasis se i z malichernosti může stát vítaná příležitost k vlastnímu zviditelnění.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY