Poslední tři koncerty Euroconnections v Akropoli

21.11.2002 09:10 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

N.O.H.A.
© facebook interpreta
Poslední tři koncerty v rámci projektu Euroconnections jsou naplánovány na konec listopadu a začátek prosince. V Paláci Akropolis postupně vystoupí 24. listopadu Feng-Jün Song a Sluneční orchestr, 29. listopadu N.O.H.A. spolu s Radium.nfo a konečně 4. prosince to budou Under Byen plus Roe Deer.

První z koncertů (24. listopadu) bude neobvyklým spojením daleké Asie a Střední Evropy. Půjde totiž o společné vystoupení čínské operní zpěvačky Feng-Jün Song a české formace Sluneční orchestr. 29. listopadu zahrají němečtí N.O.H.A. (Noise Of Human Art), kteří hrají stylově sevřený mix nu-jazzu, liquid funku a energií nabitých groovů. Doprovodí je čeští Radium.nfo. Poslední koncert je naplánován na 4. prosince, kdy do Prahy zavítá dánský trip-hopový objev Under Byen. V roli českých předskokanů se představí Roe Deer.

Všechny koncerty začínají shodně o půl osmé večer a vstupenky na ně seženete buď v Kavárně Paláce Akropolis, nebo na obvyklých předprodejních místech. Další informace jsou k dispozici na stránkách Paláce Akropolis.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY