Helloween jsou zpět s novou skladbou "Pumpkins United"

18.10.2017 08:15 - Tomáš Rozkovec | foto: facebook interpreta

Na podporu svého jedinečného reunionu původního line-upu se zpěvákem Michaelem Kiskem a kytaristou Kaiem Hansenem, doplněného o členy současné sestavy, nahráli Helloween v sedmičlenném obsazení novou skladbu "Pumpkins United". To je současně i název turné, které startuje 19. října v Mexiku a nemine ani Českou republiku.

"Pumpkins United" je kompozice velmi zdařilá, byť nenabízí nic, co bychom od této speed/power metalové legendy neslyšeli. To jistě ani nebyl záměr, spíše jde o to nalákat další fanoušky na koncerty, které slibují tříhodinovou show. Více než šestiminutová píseň přináší skutečné spojení původní a nové sestavy. Je možné slyšet vedle sebe zpívat Andyho s Michaelem a do toho jim přizvukuje i Kai. Velmi zdařilá je prostřední část, která obsahuje výtečné kytarové souboje připomínající již dávno minulé časy obou Strážců. A jako bonus jsou zde textové citace ze slavných hitů souboru.

Doprovodné lyric video je relativně jednoduché, je v něm počítačově ztvárněná rotující, sedmiramenná hvězdice s prstenem, na kterém jsou napíchnuté, jak jinak, dýně, které mají znázorňovat ono Dýňové sjednocení. Objevuje se taktéž první maskot známý z obalu "Walls of Jericho".

Nezbývá, než se těšit na 25. listopad, kdy Helloween dorazí také do Prahy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY