Avicii se pro "Lonely Together" spojil s Ritou Orou

17.10.2017 10:42 - Jakub Kos | foto: facebook interpreta

Úspěšný osmadvacetiletý švédský DJ Avicii v minulosti spolupracoval s hudebníky jako David Guetta, Lenny Kravitz, Robbie Williams a dalšími. Nyní po kratší pauze spojil své síly s mladou britskou zpěvačkou Ritou Orou, a tak vznikl jejich společný singl "Lonely Together", který se nachází na jeho aktuálním EP "Avīci (01)".

Na písni se nepodíleli jen oni dva, vypomohla hned pětice spoluautorů, z nichž je nejznámějším Benny Blanco. Právě on totiž pracoval třeba na peckách "Castle On The Hill" Eda Sheerana či "Diamonds" Rihanny a mnoha dalších.

Vizuálně propracovaný videoklip sleduje zamilovaný pár, jehož láska zastavila čas. Fantaskní myšlenku bravurně zpracoval režisér Levan Tsikurishvil, který pracoval i na vizuálech Aviciiho starších klipů "For a Better Day" anebo "Pure Grinding" a je jeho dlouholetým spolupracovníkem.

Fascinující hlas Rity Ory, chytlavá melodie, povedený text i nápaditý videoklip. To všechno slibuje, že by se "Lonely Together" mohla vyšplhat na první místa světových hitparád, zatím si skvěle vede třeba v Británii či Švédsku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY