Marilyn Manson a Johnny Depp jsou v klipu k "Say10" jako Kain a Ábel

11.10.2017 09:15 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Marilyn Manson teprve minulý pátek vydal své desáté studiové album "Heaven Upside Down", ale už nyní servíruje další videoklip k singlu "Say10". Ten se poprvé objevil již koncem loňského roku jako krátký trailer k plánované desce, kdy mělo jít dokonce o titulní skladbu. Vše nakonec dopadlo jinak a ani doposud známé úryvky z klipu, kde Manson opět trhá bibli, nebyly použité. Místo toho se v novince objevuje jedna velká hvězda a také jeden z blízkých přátel amerického rockera.

Herec Johnny Depp, který již několikrát s Mansonem vystoupil i naživo, je spolu s frontmanem kapely hlavní postavou nejnovějšího snímku. V něm se opět promítají všechny Mansonovy praktiky z dosavadní kariéry - děsivé, až nechutné záběry plné krve, odkazy k biblickým postavám, uspokojující se ženy a také chytlavý refrén. Manson a Depp si to jako synové Adama a Evy vyloženě užívají a nechávají trochu nahlédnout, jak by takový večírek za jejich účasti mohl vypadat.

Samotná skladba se opírá o silné riffy v refrénu, které jsou opět výsledkem spolupráce s Tylerem Batesem, současným kytaristou kapely a také hudebním a filmovým skladatelem a producentem. Těšit se na ni mohou i čeští fanoušci, jelikož je již nějakou dobu součástí koncertních setlistů. Marilyn Manson sice utrpěl nedávno zranění během jednoho z koncertů, nicméně je již doma a pražská zastávka tak ohrožena není. 19. listopadu vystoupí v Malé sportovní hale, vstupenky koupíte třeba zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY