Další sólovka člena One Direction na obzoru, vydá ji Niall Horan

23.09.2017 14:29 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

One Direction jsou sice na blíže neurčenou dobu u ledu, fanynky kapely ale rozhodně nemusí smutnit. Pánové totiž pilně pracují na sólových drahách a dalším z těch, kdo se na ni vydal, je i Niall Horan.

Ten svou sólovou desku oznámil už na sklonku minulého roku, kdy vydal debutový singl "This Town". Letos na jaře ho následovala další úspěšná písnička "Slow Hands" a do třetice všeho dobrého má pár dnů venku nový videoklip k písničce "Too Much To Ask". Celá sólovka je pak nachystána k vydání na 20. října pod názvem "Flicker". Podle slov samotného interpreta ho nejvíce ovlivnil Michael Bublé, je velkým fanouškem swingu, ale i kapel The Eagles či Fleetwood Mac. Už z tohoto výčtu je patrné, že žvýkačkového popu se na jeho debutu pravděpodobně nedočkáme.

Album Nialla Horana bude obsahovat těchto deset skladeb: On The Loose, This Town, Seeing Blind (with Maren Morris), Slow Hands, Too Much To Ask, Paper Houses, Since We’re Alone, Flicker, Fire Away, You And Me. Deluxe edice navíc nabídne další tři skladby: On My Own, Mirrors, The Tide.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY