Sia je v klipu k "Rainbow" za poníka a Maddie Ziegler je opět Maddie Ziegler

24.09.2017 09:48 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Že je Sia mimořádně produktivní skladatelka, je známá věc. Kromě toho, že nahrává své desky, skládá písničky také pro jiné umělce a velmi často přispívá skladbami i na různé filmové soundtracky. Dalším z nich je celovečerní animovaný snímek "My Little Pony: The Movie", který se do kin dostane v průběhu října.

Kromě toho, že v něm zpěvačka namluvila (a nazpívala) postavu jménem Songbird Serenade (má rozkošnou dvoubarevnou paruku stejně jako ona), poskytla do filmu i písničku "Rainbow", která se stala průvodním singlem. Po hudební stránce je to typická Sia ve středním tempu se silným expresivním refrénem. Pokud se vám její typický rukopis posledních let líbí, nebudete zklamáni ani touto novinkou.

Ačkoli by videoklip určitě šel sestříhat pouze ze záběrů z poníkovského animáku, polovinu z něj opět tvoří taneční kreace Maddie Ziegler, která se tentokrát předvádí na mírně zavodněné ploše. Není to nic překvapivého, ale dívá se na to dobře jako vždy. Pokud ovšem nemáte něco proti barevným a mrkajícím poníkům.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY