Lipo v klipu k "Vidíš, co jiní nevidí" vybízí ke kreativitě

19.09.2017 19:21 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Po kritickém "Nebudu lhát" ukazuje Lipo opět svou optimističtější stránku a novou píseň "Vidíš, co jiní nevidí" opatřil rovnou i videoklipem. Vzhledem k tomu, že skladba má za cíl mladé lidi motivovat k tvorbě, jeho hlavní náplň byla v podstatě předem daná.

V klipu tak najdeme baletku, malířku či hudební nástroje. A samozřejmě oba interprety - i tentokrát si totiž Jonáš Červinka přizval hosta. Tím se překvapivě stal ODD, který s rapperem sice spolupracuje už dlouhou dobu, ovšem pouze co se produkce hudby týče. Jeho první velký pěvecký výstup však dopadl nadmíru dobře, jeho charismatický hlas přidává refrénu na chytlavosti.

A proč si Lipo zvolil tentokrát takové poselství? "Vzpomněl jsem si na dobu, kdy jsem začínal psát první texty a neměl jsem nic, kromě touhy světu sdělit to, co jsem sám považoval za důležitý. Je mi jasný, že takhle nějak začíná většina lidí a že to občas není vůbec snadný," vysvětluje.

Novinka vznikla ve spolupráci s programem SmartUp. Ten umožňuje převést zajímavé myšlenky do reality, poskytne totiž potřebné prostředky a podporu. Zda se tato píseň objeví na novém albu, zatím není jasné.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY