Fall Out Boy v temném videu k "The Last Of The Real Ones" nudí

19.09.2017 10:31 - Ondřej Kocáb | foto: facebook interpreta

Fall Out Boy nedávno oznámili odsunutí nové řadovky až na leden 2018, přesto nezahálí a vysílají z plánované desky "Mania" již třetí singl. Skladba "The Last Of The Real Ones" je však jen další do počtu a jen potvrzuje jejich přesun do popové škatulky. Podobně jako další dva singly, "Champion" a "Young And Menace", se i novinka utápí v elektronice a jejím jediným pozitivem zůstává dramatický videoklip, který by mohl naznačovat příběh podobný "Young Blood Chronicles", které doprovázely album "Save Rock & Roll" z roku 2013.

Thrillerový snímek se odehrává v noci a hlavními postavami jsou trochu bizarní lamy. Příběh začíná příjezdem na pustou silnici, kde nejdříve spálí bundu své oběti, aby ji následně ubili rýčem ve svém luxusním voze. Onou svázanou obětí v kufru je basák kapely Pete Wentz. I obě lamy hrají hudebníci. Jednou z nich je syn Willa Smitha Jaden, druhou je zase rapper Blackbear.

Sedmá řadová deska "MANIA" vyjde 18. ledna u labelu Island. Stane se následovníkem desky "American Beauty/American Psycho". Původně měla být nahrávka venku již od 15. září, ale termín se zdál partě z Illinois příliš uspěchaný. K podpoře alba a nových singlů vyráží Fall Out Boy také na americké turné, které bude čítat během října a listopadu dvacet zastávek. Jako support vystoupí hosté z nejnovějšího klipu Blackbear a Jaden Smith.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY