Limetal zve novým videoklipem "S větrem v zádech" na podzimní turné

18.09.2017 08:28 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Limetal se fanouškům připomíná před startem podzimního turné novým videoklipem k písničce "S větrem v zádech". I na jinak povedeném eponymním debutovém albu dokáže tahle silná rocková balada zaujmout na první poslech, a tak se dalo čekat, že ji obrazová podoba nemine. Malinko jí zde ubírá na kráse, že se jedná o verzi pro rádia, která je o hodně uhlazenější než ta albová. Na druhou stranu pánové jistě budou rádi z faktu, že hlavní roli si zde zahrála Zuzana Jandová. Režie se ujal Michal Kunes Kováč.

"Námět klipu vznikl z textu písně a atmosféry, kterou skladba má. Text Petra Harazina je upřímný a první myšlenka, která mě zaujala, byla, že 'začínám stárnout, ale v duchu jsem stále mladý'," vysvětluje režisér Michal Kunes Kováč. "Zuzana Jandová, kterou v klipu zpěvák Fany Michalík 'pronásleduje', působí jako vzpomínka. Je to vlastně zhmotněná představa mládí a krásy. Se Zuzanou se mimochodem výborně spolupracovalo. Byla bezprostřední a chápala velmi dobře, co od ní chceme."

Skladba určitě nebude chybět ani na chystaném podzimním turné, kde kapela představí bubenici Veroniku Lukešovou, hostující houslistku a violistku a také novou scénu. O tom, že Veronika Lukešová je důstojnou náhradou za Lukáše Pavlíka, se můžete přesvědčit i ve druhém videu pod článkem.

V roli předkapel se na turné představí formace Kapriola, Ahard a Jerem.i. Předprodej vstupenek probíhá v sítích TicketLIVE, Ticketpotral a na webu limetal.cz.

Plán turné:

20.10. Hranice - Stará Střelnice
21.10. Zlín - Master of Rock Cafe
28.10. Kolín - KD Kolín
3.11. Havlíčkův Brod - KD Ostrov
4.11. Vysoké Mýto - Mklub
10.11. Litvínov - Klub Attic
11.11. Ústí nad Orlicí - KD
16.11. Drnovice - KD
17.11. Opava - Tara Střelnice Music Club
18.11. Pardubice - Music Hall Hobe
28.11. Ostrava - DOV / Staré koupelny
1.12. Hodonín - Klub Nautilus
2.12. Brno - Klub Metro
8.12. Teplice - Knak
15.12. Domažlice - Death Magnetic
16.12. Katovice u Strakovic - KD



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY