ZAYN se v "Dusk Till Dawn" pojistil Siou a špiónským videoklipem

15.09.2017 09:39 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Zayn Malik měl jako sólový interpret po odchodu z One Direction vskutku pořádný start, jeho první singl "Pillowtalk" i album "Mind Of Mine" si vedly skvěle na obou stranách oceánu. Skladba "I Don't Wanna Live Forever" z druhého filmu o padesáti odstínech mlácení žen, kterou s ním nazpívala Taylor Swift, si také nevedla špatně. Zato pilotní singl "Still Got Time" z chystané druhé desky už docela propadl, takže bylo jasné, že potřebuje zase hit. A s novinkou "Dusk Till Dawn" ho pravděpodobně mít bude.

Zayn si úspěch totiž pojistil hned na několika frontách. Ve studiu strávil nějaký čas s producentem Gregem Kunstinem a Siou, která s ním skladbu i zpívá, a vznikla tak powerpopová balada se silný refrénem, jaké ostatně Sia píše na počkání. V akčně-špiónském klipu si s ním zahrála herečka Jemima Kirke a režíroval ho Marc Webb. Ten má za sebou sice spousty videoklipů, ale ten poslední režíroval už před sedmi lety, v mezidobí se věnoval filmům, mezi jinými i dvěma "Spider Manům".

Jakkoli je audio i video výsledek povedený, bohužel nejslabším článkem obojího je samotný Zayn. V písničce ho svým hlasem válcuje Sia, v klipu pak vypadá většinou velmi nezúčastněně, o jakémkoli herectví se nedá mluvit. Až to téměř vypadá, jako by písničku i video natočil jen proto, aby měl hit, ne proto že by ho to bavilo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY